GRILL METIN

GRILL METIN Grill Metin

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Grill Metin. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 10:39 40 min sneller geleverd dan eerst gezegd.
9 sep 2022 om 11:10 Ze waren helaas mijn cola zero vergeten. Voor de rest lekker eten.
19 aug 2022 om 22:53 Eten was echt slecht bestel grote kebab en krijg een kleine . Bestelde pakje friet maar was eerder pakje purée niet te eten.
14 aug 2022 om 0:36 delicious
8 aug 2022 om 19:09 Het eten is heerlijk Heel vriendelijk mensen Krijgt van mij een dikke proficiat
5 aug 2022 om 19:23 Bedankt het was zeker lekker
3 aug 2022 om 6:45 Wij hadden 2 durum. Deze zijn redelijk laat geleverd en waren niet echt warm. Ondanks het extra vlees dat we (gelukkig) bestels hadden, waren de porties relatief klein. Wel heel lekker van smaak.
29 jul 2022 om 22:06 Nooit meer alles in de vuilbak gegaan! De kip was niet meer goed zuur tot en met....echt voor overgeven
23 jul 2022 om 21:31 Wij hebben vrij lang gewacht op onze bestelling, 60min.. spijtig genoeg was ons eten ook niet echt warm, we vonden dit toch wel heel jammer.
20 jul 2022 om 0:35 Ik heb twee pita besteld , en ik heb ein kapsalon gekregen (na 1 uur en half wachten) Ik heb naar het restaurant gebeld en geen antwoord
20 jul 2022 om 0:08 Half uur te laat. Besteld met 2x extra friet en 1x extravlees. Als ik dat niet gedaan had, was ik met honger geëindigd. Porties echt miniem....
3 jul 2022 om 18:48 Good